fbpx

Hladna osveta, 2019

Život mirnog porodičnog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika.
Kreće u lov na vođu narko mafije za kojeg vjeruje da je povezan sa smrću njegova sina.

Mula, 2019

Eastwood je preuzeo ulogu Earla Stonea, osamdesetogodišnjaka koji je ostao sam u starosti, bez porodice i bez novca, kad mu odjednom ponude posao koji je vrlo jednostavan – samo mora voziti. Međutim, nije svjestan da je postao mula narko kartela. Toliko je uspješan da uskoro počne prevoziti velike količine droge i dodijeljen mu je lični pratilac koji nadgleda što radi. 
Ali ne nadzire ga samo kartel, počeo ga je pratiti i nadobudni agent Colin Bates, iz Agencije za suzbijanje narkotika (Drug Enforcement Agency – DEA ukratko).
Ovo je prvi put da se Clint Eastwood nakon 2009. godine i kritički hvaljenog „Gran Torino“ našao i ispred i iza kamere.

Escape Room, 2019

Stidljiva učenica fizike Zoey, buntovni Ben, mladi trgovac Jason, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Mike i Escape Room zaljubljenik Danny dobijaju na poklon posebnu kutiju-slagalicu koja im, nakon što ju slože, otkriva trag koji ih vodi u Escape Room gdje imaju priliku osvojiti 10 000 $ ako uspješno riješe sve zagonetke. No kada Ben pokuša izaći iz sobe, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru i otkrijte tamnu istinu koja povezuje sve igrače.

NOVOSTI

Prijavite se na našu listu i primajte obavjesti o izmjenama na repertoaru u Vašem omiljenom kinu.

Kontakt

Adresa: Banja Luka, Trg krajine bb
Informacije i rezervacije: +387 51 217 409
Office: +387 51 211 732
Fax: +387 51 218 036
Email: info@cineplexxpalas.ba

Online