fbpx

UZ FILM PROŠLOG BOŽIĆA

Najveći ovogodišnji Ladies Night održaće se 5.12. od 19h u Cineplexxu Palas uz romantičnu komediju Prošlog Božića. Sa nama je Vinarija Tikveš koja će nam predstaviti svoja vina Alexandria Rose, Cabernet Souvignon i Alexandria Riesling. Magazin Ljepota i zdravlje je domaćin Ladies Night-a zajedno sa nama i pokloniće svim ženama po primjerak magazina. Štamparija Compex zajedno sa partnerima Izvor, Adria MM, Violeta i Sarantis sa brendom Bioten spremili su sjajne poklone za sve posjetioce a prijatelji iz Avona su spremili 10 poklon paketa za 10 najsrećnijih dama

Satnica:
19.00 Piće dobrodošlice
20.00 Film Prošlog Božića

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji!

O filmu:

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspirisanoj muzikom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.
Kate (Clarke) tumara Londonom dok njene cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce i vidjeti gdje će ih to dovesti.

NOVOSTI

Prijavite se na našu listu i primajte obavjesti o izmjenama na repertoaru u Vašem omiljenom kinu.

Kontakt

Adresa: Banja Luka, Trg krajine bb
Informacije i rezervacije: +387 51 217 409
Office: +387 51 211 732
Fax: +387 51 218 036
Email: info@cineplexxpalas.ba

Online